elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna comença el muntage del coetòdrom

Paterna comença el muntage del coetòdrom
  • Durant les Festes Majors es dispararán més milers de coets a l'interior de l'estructura

  • Des del 2016, una empresa externa s'encarrega de realitzar la certificació del muntatge per a garantir que compleix amb les màximes garantia de seguretat

L'Ajuntament de Paterna ha començat el muntatge del coetòdromo en l'esplanada de les Coves del Palau i la Torre.

Durant les pròximes setmanes, una brigada especialitzada, formada per cinc operaris de l'empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna, s'encarregarà d'alçar aquesta estructura de més de 500 metres superficie.

Tal com ha explicat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, "cada peça de l'estructura està numerada i es custodia durant tot l'any en dependències municipals fins al moment del seu muntatge, que es realitza sota estrictes mesures de seguretat".

I en aqueix sentit la regidora Periche ha recordat que "a més, des del 2016 comptem amb una empresa externa que s'encarrega de realitzar la certificació del muntatge per a garantir que compleix amb les màximes garanties de seguretat".

El coetòdromo s'ha convertit en un dels principals escenaris durant les Festes Majors, on cada any es disparán milers de coets. A més també és el lloc on els més joves s'inicien en els actes de foc, participant en les Cordàs Querubí, Infantil o Juvenil.

Finalment, la regidora Periche ha destacat que "gràcies a aquesta estructura, tant els veïns com els visitants poden gaudir d'una manera segura, dels espectacles de foc que tenen lloc durant les Festes Majors de Paterna".

Pujar