13 d’agost de 2020 13/8/20

Paterna Ciutat d'Empreses amplia el termini de presentació de candidatures al 20 d'octubre

  L'associació 'Paterna, Ciutat d'empreses' ha ampliat fins al 20 d'octubre el termini de presentació de candidatures per als premis que cada any entrega l'associació i que reconeixen la tasca del empresariat local.

  La convocatòria està oberta a les societats, professionals i/o autònoms amb activitat econòmica domiciliada en el terme municipal i que formen part d'alguna de les diferents associacions que integren 'Paterna, Ciutat d'empreses'.

  A més, els interessats podran optar a 5 categories diferenciades dins dels Premis Paterna Ciutat d'empreses: Premi a l'Emprenedor/a de l'any, Premi a la Recerca i innovació empresarial, Premi a l'Empresa Socialment Responsable, Premi a la Trajectòria i Projecció Internacional, Premi a la Dona Empresària i Premi a la Micropyme Local.

  Per a presentar-se, els interessats hauran d'aportar una proposta formal que incloga dades identificatives amb imatge corporativa i una breu descripció de l'empresa, així com informació complementària que es considere de rellevància per a acreditar els mèrits de la candidatura.

  La informació serà remesa per correu electrònic a martinez.jm@ayto-paterna.es o a les associacions de la qual siga membre el candidat.

  Pujar