elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna celebra aqueste diumenge una jornada extraordinària de donació de sang

Paterna celebra aqueste diumenge una jornada extraordinària de donació de sang
  MÉS FOTOS
  Paterna celebra aqueste diumenge una jornada extraordinària de donació de sang - (foto 2)

  Paterna acull aquest diumenge el Dia de la donació de sang, una jornada extraordinària organitzada pel Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb l'Ajuntament.

  La cita serà en el col·legi Miguel de Cervantes (carrer Ramón Ramia Querol, 2) en horari de 9.30 a 14 h i de 16 a 20.30 h i podran col·laborar qualsevol veí o veïna entre els 18 i els 65 anys amb un pes superior als 50 quilos.

  Tal com ha assenyalat el regidor de Sanitat, Julio Fernández, "es tracta d'una cita imprescindible en el calendari de salut pública, que té com a objectiu, no solament augmentar les reserves de sang, sinó també promoure la donació de sang voluntària com un dels actes altruistes més senzills i importants que podem realitzar i que permet salvar vides".

  L'any passat un total de 224 persones van participar en el Dia de la donació de sang, "una xifra que esperem superar enguany, gràcies a la campanya de conscienciació que hem dut a terme des de l'Ajuntament en xarxes socials" ha conclòs el regidor Fernández.

  Pujar