elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna aprova el Xec Ocupació per impulsar la contractació d'aturats

Paterna aprova el Xec Ocupació per impulsar la contractació d'aturats

  L'Ajuntament de Paterna ha aprovat el Xec Ocupació, una ajuda dirigida a les empreses que realitzen contractacions de ciutadans/es empadronats/des a Paterna amb una durada mínima de tres mesos.

  L'objectiu d'aquesta mesura, tal com ha explicat el regidor d'Ocupació, Julio Fernández "és recolzar i fomentar la inserció laboral dels veïns i veïnes del municipi a través de subvencions a les empreses contractants".

  Per a això, el Ple del passat mes de maig va aprovar una partida pressupostaria de 50.000 euros que es destinarà a impulsar la contractació per part d'empreses i autònoms dels aturats de Paterna.

  La quantia del Xec Ocupació va des dels 600 euros fins als 2.625 euros, depenent del temps que dure la contractació, la situació en la qual es trobe l'aturat, així com el tipus de contracte, si és a jornada completa o a mitja jornada.

  El regidor ha explicat que "les ajudes busquen impulsar les contractacions indefinides, amb especial atenció als aturats/des de llarga durada, els menors de 30 anys o majors de 55 anys o aquells que es troben en risc d'exclusió social".

  Finalment, Julio Fernández ha destacat que aquesta iniciativa se suma a les ajudes per a emprenedors/es que ha aprovat recentment l'actual Executiu i demostra "l'esforç pressupostari que realitza el consistori per seguir recolzant als emprenedors/es i la creació de noves oportunitats laborals de tots els veïns i veïnes de Paterna".

  Les sol·licituds podran presentar-se en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Paterna fins al proper 30 de desembre i els interessats podran descarregar la sol·licitud de la pàgina web municipal.

  Pujar