elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna amplia el serveis socials amb la contractació de 10 treballadors

Paterna amplia el serveis socials amb la contractació de 10 treballadors

  La regidoria de Polítiques inclusives ampliarà els serveis socials de l'Ajuntament de Paterna amb la contractació de 10 treballadors, una mesura que porta endavant aquesta regidoria per tal de retallar el temps d'espera que actualment pateixen els usuaris del servei i que està al voltant dels 90 dies, els 10 llocs de treball s'ampliaran amb treballadors socials, educadors i personal administratiu.

  Una iniciativa que pot portar-se endavant gràcies a la subvenció de la conselleria d'Inclusió que dirigeix Mónica Oltra i que permetrà reduir la ràtio d'habitant per treballador de base i aconseguir, així, la descongestió de l'atenció primària dels serveis socials.

  Segons el Tinent d'Alcaldia de Polítiques Inclusives, amb estes noves incorporacions es podran desenvolupar altres programes com ara el de menors el de l'oficina de vivenda, el de violència de gènere i igualtat, el programa de cooperació social junt projectes d'intervenció comunitària per tal d'afavorir la cohesió i l'empoderament veïnal. A més gràcies a les gestions dutes a terme per la regidoria, es cobriran les baixes dels funcionaris amb la creació de borses d'ocupació per a educadors socials i treballadores i treballadors.

  Amb la reorganització de l'àrea es crearà un nou equip de zona, la qual cosa permetrà agilitzar l'atenció primària dels serveis socials. "A més crearem la figura de l'informador de serveis socials, compromís programàtic nostre, per tal d'informar, agilitzar les tramitacions i tractar els casos d'urgència d'una forma més efectiva" ha manifestat Juanma Ramón.

  "Estem revertint la situació d'indefensió sobre la població més vulnerable que va crear el PP amb les seues retallades de personal. La població ha de saber que les actuals llistes d'espera tenen uns responsables i són conseqüència directa d'unes decisions polítiques preses pels d'esquena a les persones".

  Pujar