elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna acull la tercera edició de la carrera contra la violència de gènere Ana Aibar

Paterna acull la tercera edició de la carrera contra la violència de gènere Ana Aibar

  Paterna acollirà diumenge que ve 10 de desembre la tercera edició de la carrera contra la violència de gènere Ana Aibar, que tindrà lloc a partir de les 10 h en el Parc Central.
  La carrera popular, està organitzada per Ambulàncies Aimos i l'Associació contra la violència de gènere en memòria d'Ana Aibar i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Paterna.

  Amb més de 300 inscrits fins avui, l'esdeveniment esportiu compta amb una carrera de 6 quilòmetres i una modalitat de marxa a peu no competitiva d'aproximadament 2 km, en la qual també poden participar els xiquets/as.

  Durant tot el matí, els assistents podran gaudir d'activitats gratuïtes com una Masterclass de Zumba, zona de massatges per als corredors o mural de missatges i dibuixos.A més es realitzaran sorteigs de diferents articles donats pels comerços de Paterna.

  Tal com ha assenyalat el regidor d'Esports José Manuel Mora, "el memorial Ana Aibar s'ha convertit en una de les carreres més populars del nostre municipi i un reflex del caràcter solidari dels paterneros i paterneras".

  A més, en aqueix sentit el regidor Mora ha volgut posar en relleu "el treball de conscienciació que realitzen els organitzadors amb l'objectiu d'unir esforços para a posar fi a la violència masclista".

  Finalment, els organitzadors han recordat que el termini d'inscripció finalitzarà el divendres 8 de desembre i poden realitzar-se a través de pàgines webs www.carreraspopulares.com i www.megustacorrer.com.

  Pujar