28 d’octubre de 2020 28/10/20

Paterna acull un cicle de concerts de jazz durant el mes de juliol

Paterna acull un cicle de concerts de jazz durant el mes de juliol - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Paterna acull un cicle de concerts de jazz durant el mes de juliol - (foto 2)

  Paterna estrena aquest cap de setmana un cicle de concerts de jazz gratuïts, que durant tot el mes de juliol, amenitzaran la nit dels divendres en la plaça del Poble.

  Tal com ha assenyalat la regidora de Cultura, Paqui Periche, “amb aquestes actuacions musicals volem oferir una opció d'oci diferent a tots els paterners paterneres durant les nits d'estiu, al mateix temps que recuperem la plaça del Poble com a espai de trobada i gaudi”.

  A més la regidora ha destacat que “tots els grups que actuaran estan liderats per cantants dones i valencianes, en una aposta per donar espai a artistes de la nostra terra”.

  El primer d'aquests concerts, tindrà lloc el divendres 13 de juliol a partir de les 22 h, i serà a càrrec de Cris Blasco, que amb el seu espectacle La Chamana, rendirà un sentit homenatge a la reconeguda artista Chavela Vargas. La cantant comptarà amb la companyia de Jaume Pedrós a la guitarra, Óscar Cuchillo al contrabaix i Sergio García a la trompeta.

   El divendres 20 serà el torn del quartet format per Arantxa Domínguez a la veu, Kontxi Lorente al piano, Ales Cesarini al contrabaix i Mariano Steimberg a la bateria.

  Ester Andújar Quartet, posarà el fermall d'or al cicle de concerts amb la seua actuació el divendres 27, en la qual estarà acompanyada de Tico Porcar en la bateria, Lucho Aguilar en el contrabaix i Manuel Hamerlinck a la guitarra.

   

  Pujar