elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oberta una nova convocatòria dels Premis Paterna Ciutat d'Empreses

Oberta una nova convocatòria dels Premis Paterna Ciutat d'Empreses

  L'associació Paterna Ciutat d'Empreses, presidida per l'alcalde Juan Antonio Sagredo, ha obert una nova convocatòria perquè empreses assentades en el municipi, puguen presentar-se als premis de l'associació que, per tercer any consecutiu, busquen reconéixer a l'empresariat local.

  "Mitjançant aquests guardons volem donar a conéixer a la societat els èxits de les nostres empreses, reforçant la visió positiva de la figura de l'empresari, nexe d'unió entre el creixement econòmic i l'ocupació" ha assenyalat el primer edil, qui ha reafirmat l'aposta de l'Executiu local "per difondre la gran fortalesa econòmica del municipi i el gran potencial de les empreses que se situen en les 5 àrees empresarials que existeixen a Paterna".

  Per això, podran participar com a candidats i optar als premis les societats, professionals i/o autònoms amb activitat econòmica domiciliada en el terme municipal i que formen part d'alguna de les diferents associacions que integren "Paterna, Ciutat d'Empreses".

  A més, els interessats podran optar a 5 categories diferenciades dins dels Premis Paterna Ciutat d'Empreses: Premi a l'Emprenedor/a de l'any, Premi a la Investigació i innovació empresarial, Premi a l'Empresa Socialment Responsable, Premi a la Trajectòria i Projecció Internacional, Premi a la Dona Empresària i Premi a la Micropyme Local.

  L'alcalde, que ha animat a totes les empreses a presentar-se a aquests premis que "contribueixen a reforçar la trajectòria, projecció i labor de les nostres empreses" ha recordat que les pimes candidates es podran presentar a una o més de les categories esmentades, "excepte en el cas dels autònoms que hauran de concórrer en la categoria de micropyme local".

  El termini de presentació de les candidatures estarà obert fins al 15 d'octubre, i les empreses interessades hauran d'aportar una proposta formal que incloga dades identificatives amb imatge corporativa i una breu descripció de l'empresa, així com informació complementaria que es considere de rellevància per a acreditar els mèrits de la candidatura. La informació serà remesa per correu electrònic a martinez.jm@ayto-paterna.es o a les associacions de la qual siga membre el candidat.

  Pujar