elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El mercat nadalenc s'instal·la aquest cap de setmana a Paterna

El mercat nadalenc s'instal·la aquest cap de setmana a Paterna  - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El mercat nadalenc s'instal·la aquest cap de setmana a Paterna  - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paterna col·labora amb l'Associació Nadals a Paterna en l’  Organització d’un intens cap de setmana d'activitats nadalenques en l'esplanada de les Cuevas i la Torre.

  Amb la inauguració del tradicional Betlem Vivent el dissabte 16 a les 18 hores donarà començament el mercat de Nadal. Una any més, seran els propis veïns i veïnes els que recrearan els personatges del Betlem, acompanyats pel carter real que estarà arreplegant les cartes dels xiquets i xiquetes del poble.

  Tota la zona s'ambientarà amb una granja d'animals i durant la vesprada es duran a terme actuacions com la d'Andrea Gómez, que cantarà la nadala que va compondre per a l'associació i els assistents podran gaudir d'espectacles de ball coreografiados per la academía Nuar Nair, la Colla Gatzara i el grup de Danses Xafarnat.

  La jornada finalitzarà amb el concurs de nadales a les 20 h, on les diferents associacions de Paterna participaran per a alçar-se amb la cistella de nadal amb la qual es premiarà a la nadala més original.

  Les celebracions nadalenques seguiran durant el diumenge 17 de desembre amb activitats infantils de 10 a 14 hores i de 17 a 20 h i les actuacions del grup músic-vocal del CEAM de Paterna, la Coral El Parc, l'acadèmia de ball El Palau i la Coral HDN del col·legi Natividad Burjassot.

  Enguany a més, junt amb la Federació Intercomparses i Interpenyes, la Junta Local Fallera, la Real Confraria del Crist i la col·laboració de l'Ajuntament, es va a dur a terme la campanya solidària “Obri el teu cor en Nadal” que té com a objectiu arreplegar productes higiènics de primera necessitat per a les famílies més necessitades de Paterna.

  Per a açò durant el cap de setmana s'instal·larà una carpa solidària en l'esplanada de les Cuevas i la Torre perquè els assistents puguen dipositar els productes que es lliuraran a Caritas de Paterna.

  Pujar