4 d’agost de 2020 4/8/20

L'alcalde de Paterna visita el nou Aulari d'Infantil del CEIP Sanchis Guarner

L'alcalde de Paterna visita el nou Aulari d'Infantil del CEIP Sanchis Guarner - (foto 1)

  L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i el regidor d'Educació, José Manuel Mora, han assistit aquesta vesprada a la jornada de portes obertes organitzada pel CEIP Sanchis Guarner per a donar a conéixer el nou Aulari d'Educació Infantil, que entrarà en funcionament el pròxim dilluns.

  Juntament amb els familiars dels alumnes i alumnes d'infantil, el primer edil i el regidor han pogut conéixer aquestes noves instal·lacions situades en una parcel·la de 2.855 m2 amb 465 m2 construïts distribuïts en 2 planta.

  Tal com ha destacat Sagredo durant la visita "aquest nou aulari donarà resposta a les necessitats d'espai que presentava el col·legi i que reivindicava la comunitat educativa del Sanchis Guarner, i oferirà els alumnes i alumnes que cursen Educació Infantil en el centre unes instal·lacions dotades de l'últimes tecnologies i mesures d'eficiència energètica".

  Pro la seua part, el regidor Mora, ha recordat que "la creació d'aquest nou espai s'emmarca en el procés de renovació i modernització de les instal·lacions educatives que estem duent a terme des de l'Equip de Govern per a millorar la qualitat de l'ensenyament públic en el municipi".

  El nou edifici es troba en una parcel·la annexa al centre escolar i s'integra en el conjunt educatiu a través d'una passarel·la. A més de les noves aules, l'espai compta amb la seua pròpia zona d'esbarjo per als 50 alumnes i alumnes que actualment cursen en el centre educació infantil.

  Pujar