elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alcalde de Paterna coordina el dispositiu d'emergències del municipi davant el risc de fortes precipitacions

L'alcalde de Paterna coordina el dispositiu d'emergències del municipi davant el risc de fortes precipitacions

  L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha visitat aquest matí el centre de control de la Policia Local de Paterna per a conéixer el protocol d'actuació previst davant les precipitacions que s'esperen per al dia de hui en el municipi.

  En total s'han destinat 100 efectius entre agents municipals, protecció civil i brigades de neteja viària, preparats per a intervindre en els possibles problemes amb la major diligència i assegurant que la jornada transcórrega amb normalitat malgrat les pluges.

  Des de les 6 del matí, l'equip d'emergència ha estat comprovant els punts negres i assegurant el correcte funcionament de la mobilitat rodada en les carreteres del municipi.

  Tal com ha explicat Sagredo, "l'objectiu és tindre preparats tots els recursos tècnics i humans de Paterna per a actuar amb la major rapidesa i eficàcia en les possibles incidències que pogueren sorgir en el cas que es produïren fortes pluges en el municipi".

  A més, a primera hora, l'alcalde ha mantingut una reunió amb el regidor d'Educació, José Manuel Mora, per a preparar la jornada escolar del dia que ha transcorregut sense incidències.

  Pujar