22 de gener de 2021 22/1/21

L'alcalde de Paterna coordina el dispositiu d'emergències del municipi davant el risc de fortes precipitacions

L'alcalde de Paterna coordina el dispositiu d'emergències del municipi davant el risc de fortes precipitacions - (foto 1)

  L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha visitat aquest matí el centre de control de la Policia Local de Paterna per a conéixer el protocol d'actuació previst davant les precipitacions que s'esperen per al dia de hui en el municipi.

  En total s'han destinat 100 efectius entre agents municipals, protecció civil i brigades de neteja viària, preparats per a intervindre en els possibles problemes amb la major diligència i assegurant que la jornada transcórrega amb normalitat malgrat les pluges.

  Des de les 6 del matí, l'equip d'emergència ha estat comprovant els punts negres i assegurant el correcte funcionament de la mobilitat rodada en les carreteres del municipi.

  Tal com ha explicat Sagredo, "l'objectiu és tindre preparats tots els recursos tècnics i humans de Paterna per a actuar amb la major rapidesa i eficàcia en les possibles incidències que pogueren sorgir en el cas que es produïren fortes pluges en el municipi".

  A més, a primera hora, l'alcalde ha mantingut una reunió amb el regidor d'Educació, José Manuel Mora, per a preparar la jornada escolar del dia que ha transcorregut sense incidències.

  Pujar