elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcalde de Paterna anuncia que portarà al contenciós l'ampliació del By Pass

L'Alcalde de Paterna anuncia que portarà al contenciós l'ampliació del By Pass

  L'Ajuntament de Paterna està preparant el recurs contenciós administratiu que interposarà contra la resolució que desestima part de les al·legacions que el consistori va presentar al projecte d'ampliació del By Pass.

  Així ho ha revelat hui l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha anunciat que "els serveis jurídics municipals juntament amb els tècnics de l'àrea d'Infraestructures ja estan treballant en l'escrit que presentarem per a defensar els interés de Paterna".

  El primer edil ha manifestat que "l'ampliació del By Pass és un projecte que respon a interessos de mobilitat nacional però que perjudica seriosament la mobilitat interna de Paterna".

  Referent a això, ha afirmat que "el By Pass tala a ganivet de nord a sud el terme municipal de Paterna i l'ampliació projectada, en lloc d'aportar-nos solucions de comunicació, ens genera problemes d'incomunicació, ja que no solament aïlla els nostres nuclis residencials i industrials, sinó que a més impedeix la continuïtat del carril bici i impossibilita construir més".

  Sobre el projecte d'ampliació d'aquesta infraestructura, a la qual l'Executiu socialista s'oposa rotundament, Sagredo ha recordat que generarà molèsties de soroll i de contaminació per als veïns al mateix temps que ha incidit en els problemes de congestió de trànsit que suposaran per a La Canyada i Font del Pitxer i d'inundabilitat per a Santa Rita.

  Pujar