30 de setembre de 2020 30/9/20

L'Alcalde de Paterna anuncia la millora del bus de Lloma Llarga amb més viatges entre setmana i servei els caps de setmana

L'Alcalde de Paterna anuncia la millora del bus de Lloma Llarga amb més viatges entre setmana i servei els caps de setmana - (foto 1)

  L'Ajuntament de Paterna millorarà la línia 140 d'autobús municipal que uneix el barri de Lloma Llarga amb València ampliant el servei als caps de setmana i festius i augmentant el nombre d'expedicions que realitza entre setmana.

  Així ho ha anunciat hui l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha indicat que els tècnics de l'àrea d'Infraestructures i Mobilitat ja estan treballant per a incorporar aquestes millores en la línia.

  En aquest sentit, el primer edil ha explicat que d'una banda s'introduirà un recorregut més en la franja horària de 15.30 a 17 hores, i per una altra, es posaran 5 expedicions d'anada i volta els dissabtes, 3 al matí i 2 a la vesprada i 3 expedicions els diumenges en la franja de demà, migdia i nit.

  Sagredo ha destacat que "amb totes dues millores, l'Executiu socialista dóna resposta a les preferències que els usuaris d'aquest autobús han manifestat en l'enquesta que el consistori els ha realitzat per a conéixer les seues necessitats i propostes sobre el servei".

  Referent a això, el primer edil ha manifestat que "encara que pràcticament hi havia un empat entre els quals preferien augmentar la línia als caps de setmana i els que optaven per més viatges al migdia entre setmana, finalment hem decidit fer un esforç i atendre totes dues reivindicacions, ja que es tracta d'un servei que considerem necessaris per a millorar la connectivitat del barri i està tenint molt bon acolliment entre els veïns i veïnes de Lloma Llarga".

  Finalment, Juan Antonio Sagredo ha recordat que "aquesta millora és fruit del compromís de l'Equip de Govern socialista per millorar la mobilitat i la connectivitat de tot el terme municipal".

  I en aquest sentit, ha recordat que l'Ajuntament està ultimant l'ampliació del servei d'autobús municipal, que passarà d'1 a 7 línies i en la qual invertirà 1.600.000 euros, i que permetrà millorar, mitjançant transport públic, la connexió existent entre tots els barris de la localitat.

  Pujar