29 d’octubre de 2020 29/10/20

L'Ajuntament s'il·lumina de blau amb motiu del Dia Internacional de la Diabetis

L'Ajuntament s'il·lumina de blau amb motiu del Dia Internacional de la Diabetis - (foto 1)

  Amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis, l'Ajuntament de Paterna s'ha sumat per segon any consecutiu a la campanya de la Federació Internacional de Diabetis amb l'objectiu de donar visibilitat a la malaltia, sensibilitzar als paterners i paterneres sobre ella i recolzar a les persones que la pateixen.

  Amb aquest propòsit, des de les 20:00 fins a 00:00 hores d'avui, l'edifici consistorial de Paterna s'il·lumina de blau, color identificatiu de la malaltia, unint-se així als més de mil monuments, edificis i símbols de més del més de centenar de països que participen en la campanya que aquest any té per lema "Ull amb la diabetis".

  "Mitjançant aquesta acció simbòlica volem seguir conscienciant als veïns sobre la importància de prevenir i controlar la diabetis", ha indicat el regidor de Protecció i Drets de la Ciutadania, Julio Fernández, "No hem d'oblidar que la diabetis afecta gairebé a 400 milions de persones a tot el món i que, cada any, causa la mort a fer a de 4 milions de persones".

  Aquest gest té com a objectiu principal aquest any donar a conèixer la importància de l'alimentació saludable com a mecanisme tant de prevenció com de control dels riscos derivats de la diabetis. "Amb només uns petits canvis en els nostres hàbits alimentosos podem disminuir significativament les complicacions que poden originar-se per culpa de la diabetis, per això és important que els ciutadans coneguin no només els riscos sinó especialment les mesures preventives", ha destacat el regidor Julio Fernández.

  Pujar