elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament ratifica el conveni per a rehabilitar el parc públic d'habitatges de la Coma

L'Ajuntament ratifica el conveni per a rehabilitar el parc públic d'habitatges de la Coma

  L'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i el director general d'Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana de la Comunitat Valenciana, Rafael Francisco Briet, han signat un acord per a ampliar el termini d'execució del pla de regeneració i rehabilitació urbana del barri de la Coma.

  El nou acord permet ampliar un any prorrogable, la cooperació entre les institucions per a continuar amb les millores que s'estan duent a terme en el barri en matèria de conservació i manteniments dels edificis, instal·lacions generals i espais públics.

  "Gràcies a aquesta signatura, podrem seguir amb el treball de rehabilitació en el barri, millorant i impulsant el parc públic d'habitatges en la Coma" ha assenyalat l'alcalde Sagredo, qui ha destacat que "la regeneració dels habitatges permet millorar les condicions socials de l'els veïns i veïnes i afavoreix la normalització d'un barri abandonat durant anys".

  A més, l'Alcalde també ha indicat que l'acord contempla el foment del lloguer d'habitatges entre les famílies més desfavorides "promovent els lloguers socials amb ajudes i bonificacions de fins a un 90% en funció dels ingressos de les famílies".

  Exemple dels assoliments obtinguts per aquest equip de govern en la seua obstinació per impulsar aquesta barriada és la recuperació de l'Escola Taller de la Coma, una instal·lació que se situarà en els baixos de l'antic mercat del carrer Silla en els quals l'Executiu socialista ha invertit de més de 220.000 euros a reformar-los.

  Pujar