elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament i Patronat Fco Esteve impulsen la integració laboral de persones amb discapacitat

L'Ajuntament i Patronat Fco Esteve impulsen la integració laboral de persones amb discapacitat
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament i Patronat Fco Esteve impulsen la integració laboral de persones amb discapacitat - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paterna i el Patronat Francisco Esteve han signat hui un conveni de col·laboració per a participar en el programa Junts Som Capaços de Fundació MAPFRE.

  Aquest programa té com a objectiu impulsar la formació ocupacional i la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental, col·lectius en risc d'exclusió social i desocupació de llarga durada.

  L'acord ha sigut subscrit per l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, la Presidenta del Patronat Francisco Esteve, María Antonia Ferrús Perez i Vicente Guarch, representant de Fundació MAPFRE a València.

  L'Ajuntament de Paterna i el Patronat Francisco Esteve, entitat que desenvolupa activitats de capacitació i autonomia soci-laboral, se sumen a aquesta iniciativa amb l'objectiu de realitzar de manera conjunta, accions que promoguen i faciliten la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat, contribuir a millorar la seua qualitat de vida i a facilitar la incorporació de pràctiques formatives en el mateix Ajuntament.

  Des de la seua posada en marxa a la Comunitat Valenciana i Murcia, el projecte Junts Som Capaços, ha aconseguit que més de 428 persones hagen tingut en aquests anys una oportunitat laboral.

  A açò han contribuït més de 100 entitats socials, associacions empresarials i institucions públiques, que col·laboren actualment amb el programa i que han recolzat durant més de 10 anys a Fundació MAPFRE.

  Pujar