elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Paterna reformarà l'ambulatori de Terramelar

L’Ajuntament de Paterna reformarà l'ambulatori de Terramelar

  L'Ajuntament de Paterna va a reformar l'edifici que acull l'ambulatori mèdic del barri de Terramelar situat al carrer Alginet núm. 10.

  Tal com ha assenyalat el regidor de Sanitat, Julio Fernández “davant les demandes dels veïns i veïnes del barri duem a terme un estudi per a detectar les deficiències que presentava l'edifici, i poder escometre les obres necessàries per a millorar la qualitat de la instal·lació i per tant el servei que s'ofereix als usuaris”.

  Amb aqueix objectiu, l'Ajuntament ha destinat una partida de 13.451,55 €, per a escometre les obres necessàries per al manteniment de l'edifici, que començaràn abans de que finalitze l’any.

  Entre les actuacions que es duran a terme està la pintura de l'interior del centre, així com la reposició dels estors, portes i mobiliari que a causa de l'ús es troba mes deteriorat.

  A més, es portaran dues obres de major consideració, la primera per a adaptar el bany masculí a la normativa existent sobre accessibilitat afegint una segona barra horitzontal de suport en el vàter, i es crearà un espai tancat en la recepció amb panells de fusteria metàl·lica i cristalleria i una finestreta d'atenció.

  Finalment, el regidor Fernández ha assenyalat que aquesta reforma de l'ambulatori de Terramelar se suma a la construcció d'un consultori mèdic en Lloma Llarga o el futur centre de salut de Santa Rita que començarà a construir-se pròximament, i que tenen com a objectiu millorar l'atenció primària sanitària en tots els barris de Paterna.   

   

                                             

  Pujar