elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Paterna organitza visites nocturnes guiades a la Torre i al Calvari

L'Ajuntament de Paterna organitza visites nocturnes guiades a la Torre i al Calvari
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Paterna organitza visites nocturnes guiades a la Torre i al Calvari - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paterna, a través de l'Oficina de Turisme, ha organitzat visites turístiques nocturnes gratuïtes durant el mes de juliol per a donar a conéixer el patrimoni històric de Paterna.

  Esta nova edició ve precedida per èxit de les passades visites, en la que més de 250 veïns i veïnes, així com visitants d'altres localitats, van participar en el recorregut que els va permetre conéixer la Torre i el Calvari, dos dels monuments més emblemàtics del municipi.

  Així ho ha destacat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, que ha reconegut que "estes visites sempre tenen una gran acollida de públic, a l'oferir una forma molt interessant i nova de conéixer el patrimoni històric de Paterna''.

  La primera visita tindrà lloc el pròxim 7 de juliol i es repetiran durant tots els divendres del mes, el 14, 21 i 28 de juliol.

  El recorregut començarà a les nou de la nit i durant una hora i mitja, els visitants, acompanyats per un guia, podran descobrir anècdotes i curiositats dels monuments i conéixer la seua història. A més, els grups podran accedir a l'interior d'El Calvari o contemplar les vistes des de l'alt de la Torre de Paterna.

  Finalment, la regidora Periche, ha explicat que "les places són limitades i per a participar és necessari inscripció previa". Per a això, els interessats hauran d'omplir el formulari d'inscripció que trobaran en el Facebook de l'Oficina de Turisme de Paterna o en telefònicament en el 96 305 31 24.

  Pujar