28 d’octubre de 2020 28/10/20

L'Ajuntament de Paterna ofereix sales d'assaig a grups locals per 40 euros al mes

L'Ajuntament de Paterna ofereix sales d'assaig a grups locals per 40 euros al mes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Paterna ofereix sales d'assaig a grups locals per 40 euros al mes - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paterna, a través de l'àrea de Joventut, ha obert el termini per a sol·licitar una de les sales d'assaig del complex "Solo Música" situat en el polígon de Santa Rita.

  Tal com ha explicat el regidor de Joventut, José Manuel Mora, "l'espai compta amb sales ajustades a les necessitats dels grups, amb un preu ajustat a l'economia dels joves".

  I és que el lloguer mensual dels locals és de 40 euros al mes i estan disponibles per als grups les 24 hores al dia, els set dies de la setmana.

  A més, les sales es compartiran per un màxim de quatre grups, "d'aquesta manera s'afavoreix l'intercanvi d'experiències musicals entre les bandes que compartisquen local" ha destacat el regidor.

  En aqueix sentit, el regidor ha recordat que "l'objectiu del complex "Sol Música" és crear un espai en el qual s'afavorisca la interacció social entre els joves músics del municipi, propiciant l'expressió artística dels joves mitjançant la música".

  Les inscripcions podran realitzar-se fins al 15 de febrer per Registre d'Entrada de l'Ajuntament i els interessats hauran d'acompanyarla sol·licitud, que trobaran en la web municipal www.paterna.es, amb fotocòpies del DNI de tots els membres de la banda.

  Pujar