8 d’agost de 2020 8/8/20

L'Ajuntament organitza una jornada sobre Èxit Escolar dirigida a les famílies de Paterna

L'Ajuntament organitza una jornada sobre Èxit Escolar dirigida a les famílies de Paterna - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament organitza una jornada sobre Èxit Escolar dirigida a les famílies de Paterna - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paterna, en col·laboracióamb la Universitat de València, ha organitzat per a demà una jornada sobre Èxit Escolar orientada a pares i mares del municipi.

  Les ponènciestindranlloc a les 19 hores en el Teatre Capri i comptaranamb la presència de dos especialistes en la matèria que oferiranrecomanacions i consells a les famílies per a facilitar l'èxit escolar d'estudiantsadolescents.

  La primera de les xarradesserà a càrrec de Francisco González, professor del departament de Psicologia Evolutiva i de l'Educació de la Universitat de València, especialista en dificultatsd'aprenentatge en menors en risc social i actual president de l'Associació de Voluntarisd'Acolliment Familiar.

  A més, també participarà en la jornada José Cantó, Doctor en Física per la UniversitatPolitècnica de València i que ha dedicat les seuesinvestigacions a l'ensenyament i aprenentatge de les ciències en Educació Infantil i Primària.

  Tal com ha assenyalat el regidor d'Educació, José Manuel Mora, "la jornada s'emmarcadins del programa d'activitats que des de l'Ajuntamentestemimpulsantcom a membre de l'Associació Internacional de Ciutats Educadores, i que té com a objectiu potenciar l'educaciócom a element vertebrador d'unasocietat inclusiva, crítica i compromesa".

  I en aqueixsentit, el regidor Mora ha destacat la clara aposta de l'actualexecutiu per continuar treballant en aqueixalínia "des que arribem al governhemposat en marxa en col·laboracióamb la Universitat de València, el ProjecteUnisocietat, un programa educatiumultidisciplinaridirigit a persones majors de 30 anys, i mensualmentcelebremxarradesgratuïtes sobre temes de diferentsàmbitscom la salut, la història, la cultura o la ciència".

  Finalment, el regidor Mora ha recordat que la xarrada, que ésgratuïta "pretén facilitar a les famílies pautes i tècniquesd'aprenentatge per a afavorir i millorarl'èxitacadèmicdelsmenors".

   

   

  Pujar