elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament oferix un 20% de descompte en els abonaments anuals de les activitats esportives

L'Ajuntament oferix un 20% de descompte en els abonaments anuals de les activitats esportives

  L'Ajuntament de Paterna, a través de la regidoria d'Esports, ha llançat una promoció exclusiva per a premiar la fidelitat dels usuaris dels servicis esportius municipals.

  Es tracta d'un descompte del 20 % sobre el preu de l'abonament anual + QVida, la qual cosa suposa un estalvi de més de 55,44 euros passant dels 277,17 euros de la tarifa anual a 221,73 euros amb la rebaixa.

  Tal com ha explicat el regidor d'Esport, José Manuel Mora, "mitjançant esta campanya, volem premiar la fidelitat del veí i veí que any rere any trien els servicis esportius municipals com la seua opció d'entrenament".

  Esta subscripció anual, permet als usuaris disfrutar d'accés il·limitat a més de 100 hores setmanals de classes dirigides en qualsevol instal·lació esportiva municipal, a bany lliure en piscines climatitzades i a gimnasos en qualsevol instal·lació.

  Per a poder beneficiar-se del descompte, els usuaris han d'haver disfrutat de l'abonament anual en la passada temporada, o haver estat inscrits almenys, durant 6 mesos en el passat any a l'abonament +QVida.

  Finalment, el regidor Mora, ha recordat que a més del descompte, l'abonament anual permet fraccionar el pagament mensual, trimestral, semestral o anualment "amb l'objectiu de facilitar l'accés de tots els veïns i veïnes les activitats esportives municipals".

  Pujar