28 d’octubre de 2020 28/10/20

L'Ajuntament obri el termini de matrícula dels cursos municipals de Teatre i Dansa

L'Ajuntament obri el termini de matrícula dels cursos municipals de Teatre i Dansa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament obri el termini de matrícula dels cursos municipals de Teatre i Dansa - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paterna, a través de la regidoria de Tradicions, Cultura i Foc, ha obert el termini de matrícula per als cursos municipals de l'Escola de Dansa I Teatre, que s'imparteixen d'octubre a juliol en el Gran Teatre.

  Tal com ha explicat la regidora de Cultura, Paqui Periche, “es tracta de classes enfocades al fet que els alumnes i alumnes desenvolupen aptituds artístiques i creatives, que es desenvolupen en instal·lacions de primera qualitat i que compten amb professors acreditats en les diferents disciplines”.

  A més, la regidora ha destacat que “els cursos compten amb un preu reduït i no és necessari el pagament d'una matrícula amb l'objectiu d'afavorir que qualsevol veí o veïna que ho desitge puga participar en les classes”.

  En aqueix sentit, els cursos de Dansa tenen un cost mensual és de 36 euros i s'imparteixen els dilluns i dimecres, en el cas de Dansa Clàssica, en tres horaris diferents, de 17:30 a 18:30 h., de 18:30 a 19:30 h. i de 19:30 a 20:30 h.

  Per la seua banda, els cursos d'Iniciació a la dansa clàssica i dansa contemporània, es desenvoluparan els dimarts i dijous, el primer en horari de 17:30 a 18:30 h i el segon de 18:30 a 19:30 h i està reservat per a majors de 14 anys.

  Quant als cursos de Teatre, els grups s'organitzen en funció de l'edat dels alumnes i alumnes. Dos grups els dissabtes al matí d'11 a 13 h per a xiquets i xiquets d'entre 6 i 13 anys i un grup per a joves d'entre 14 i 17 anys els dilluns de 19 a 21 hores, amb un cost tots ells de 30 euros al mes. A més, també hi ha un grup per a majors de 18 anys, els dilluns i dimecres de 20 a 22 hores, per 50 euros al mes.

  Pel que es refereix al termini de matrícula, els alumnes i alumnes que hagen finalitzat el curs anterior tindran fins al 8 de setembre de 2018 per a formalitzar la seua inscripció, mentre que el termini per a nous alumnes serà a partir del 10 de setembre fins a cobrir totes les places.

  Les inscripcions podran realitzar-se a través de la seu electrònica de la web municipal www.paterna.es, o presencialment per Registre d'Entrada en les oficines del SIAC.

  Pujar