elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament celebra la victòria de Laboratoris SYS Paterna en el campionat d'Espanya d'escacs

L'Ajuntament celebra la victòria de Laboratoris SYS Paterna en el campionat d'Espanya d'escacs

  L'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, acompanyat del regidor d'Esports, José Manuel Mora, ha rebut a l'equip del club d'escacs Laboratoris SYS Paterna després de la seua victòria en el Campionat d'Espanya.

  Durant la trobada, el primer edil ha felicitat els esportistes per les seues últimes victòries i especialment pel seu ascens a la Primera Divisió dels Escacs nacionals "resultat de l'esforç i dedicació que heu demostrat durant tant temps i que ha convertit al vostre club en un referent dels escacs".

  I és que actualment aquest equip d'escacs són els campions autonòmics en equips dels dos últims anys tant en escacs clàssics com en escacs ràpids.

  Així mateix, l'alcalde ha volgut agrair la implicació del club, que l'any que ve celebra el seu 60 Aniversari, amb el municipi i els ha transmés la felicitació dels veïns i veïnes, i és que com ha assenyalat "amb cadascuna de les vostres victòries porteu el nom de Paterna a lo més alt".

  Laboratoris SYS Paterna compta actualment amb més de 65 jugadors federats entre els quals es troba el vigent campió espanyol, Paco Vallejo, i la ucraïnesa Mariya Muzychuk, campiona mundial femenina entre 2015 i 2016.

  A més, el club també compta amb una escola en la qual ofereixen classes a joves aficionats i que en els últims tres anys ha multiplicat el número, fins a aconseguir els més de 300 alumnes i alumnes.

  Pujar