elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les integrants de la App StopIT impartiran una ponència a Paterna

Les integrants de la App StopIT impartiran una ponència a Paterna

  Les cinc estudiants de Paterna que han dissenyat una aplicació mòbil perquè les dones puguen defensar-se, en cas de ser víctimes de la violència de gènere, impartiran una ponència en el Teatre Capri el pròxim 24 de novembre a les 18.30h.

  Inés García, Carla García, Erika Garrido, Alba Garrido i Marta Cervera, estudiants dels Col·legis Liceu Hispà i Henri Matisse de Paterna, van arribar a la final del Technovation Challenge en Sant Francisco quedant subcampiones a nivell mundial.

  L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, s'ha reunit amb elles aquesta setmana per a agrair-les públicament la seua implicació a nivell personal en la lluita contra la Violència de Gènere.

  Recentment, les menors van tindre reunions amb agents de la Policia Local de Paterna, perquè se'ls informara sobre els protocols que se segueixen en la localitat davant un cas de violència masclista.

  "Per la seua implicació, per les seues ganes de lluitar contra aquesta xacra social i per l'interès que han demostrat, des de l'Ajuntament i l'àrea de la Dona que dirigeix Paqui Periche, els hem oferit que impartisquen una ponència per a explicar com serà la app que estan desenvolupant", ha assenyalat l'Alcalde.

  Les integrants de StopIt s'han reunit aquesta setmana amb l'Alcalde de Paterna per a explicar-los els futurs plans de desenvolupament de l'aplicació que van a engegar.

  Sagredo els ha animat a continuar treballant en la mateixa adreça "perquè són un exemple per a centenars de xiquets i xiquetes de Paterna".

  Pujar