elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Gran Fons Vila de Paterna es prepara per a acollir la seua edició més multitudinària

El Gran Fons Vila de Paterna es prepara per a acollir la seua edició més multitudinària
  MÉS FOTOS
  El Gran Fons Vila de Paterna es prepara per a acollir la seua edició més multitudinària - (foto 2)

  El diumenge 1 d'octubre, Paterna acull una nova edició de la carrera popular "Gran Fons Vila de Paterna", un dels esdeveniments esportius amb major tradició en el municipi, i que estiga any aconsegueix una xifra record amb més d'1.800 participants.

  La carrera, organitzada pel Club d'Atletisme Cárnicas Serrano i l'Ajuntament de Paterna, començarà a les 9:30 hores del matí des de la plaça Enginyer Castells i recorrerà, durant 15 quilòmetres, el casc urbà de Paterna, el Polígon Font del Gerro i La Canyada.

  Tal com ha explicat el regidor d'esports José Manuel Mora, "esta carrera ha col·locat Paterna en el calendari de carreres populars de la Comunitat Valenciana atraient al nostre municipi a centenars d'esportistes de tota la geografia valenciana" i en aqueix sentit ha recordat que "la prova forma part del Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València".

  D'altra banda, el regidor Habita també ha destacat les mesures de seguretat de les quals disposa la carrera "molt per sobre de les exigències requerides, amb més de 200 persones, entre voluntaris i membres de la Policia Local i Protecció Civil encarregats de vetlar per la organització i seguretat dels participants".

  A més també s'ha reforçat el dispositiu sanitari que compta amb quatre ambulàncies, un hospital de campanya en la zona d'eixida-meta i 14 persones entre mèdics/es, infermers/es i tècnics d'emergències treballant durant l'esdeveniment.

  Pujar