elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El fabricant d'espremedores ZUMEX arriba a Paterna i inverteix 12.000.000€

El fabricant d'espremedores ZUMEX arriba a Paterna i inverteix 12.000.000€
  • L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo aplaudeix l'arribada de esta companyia que permiitirá crear en el municipi llocs de treball estables i de qualitat

El Grup Zumex, fabricador valencià de màquines espremedores ha triat el parc empresarial Tàctica de Paterna per a situar les seues noves instal·lacions, on se situarà tota la part de R+D+i de la companyia.

Així ho ha anunciat avui l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo després que el ple aprovara ahir la modificació urbanística de la poma on s'assentarà la companyia, que està present en més d'un centenar de països i invertirà en les seues noves instal·lacions 12 milions d'euros.

El primer edil ha destacat el gran treball que està duent a terme des de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament per a atraure l'arribada de noves empreses així com la fortalesa estratègica i industrial del municipi.

"L'Estratègia Municipal de Desenvolupament Econòmic de Paterna està donant els seus fruits i està permetent que empreses com Amazon o Zumex s'instal·len en els nostres parcs industrials i que unes altres com *Cárnicas Serrano, Trolly o Lasertall amplien les instal·lacions ja existents", ha indicat Sagredo.

Referent a açò, l'Alcalde també ha destacat que "l'aterratge d'empreses com Zumex implica la creació de llocs de treball, estables i de qualitat, per al municipi".

"Per açò – ha afegit – no és d'estranyar que siguem un dels principals de tota Espanya amb major nivell de població ocupada".

Pujar