elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Esports organitza la II edició del Campus de Pasqua per als xiquets/as de Paterna

Esports organitza la II edició del Campus de Pasqua per als xiquets/as de Paterna
  MÉS FOTOS
  Esports organitza la II edició del Campus de Pasqua per als xiquets/as de Paterna - (foto 2)

  L’Ajuntament de Paterna, mitjançant els Serveis Esportius Municipals, han organitzat un Campus de Pasqua perquè els xiquets i xiquetes del municipi puguen gaudir de l'esport durant les seues pròximes vacances escolars.

  Així ho ha explicat el regidor d'Esports José Manuel Mora, que ha assenyalat que “es tracta d'oferir un programa d'activitats esportives variat i adaptat a les necessitats físiques dels menors, perquè puguen aprofitar les vacances per a conèixer nous esports i adquirir hàbits de vida saludable”.

  Entre les activitats que es duran a terme destaquen pràctiques d'hoquei sobre herba, crossfit infantil, classes de indiaca i bàdminton, beisbol, zumba, ioga o pilates. A més també hi haurà tallers de manualitats, jocs populars i activitats aquàtiques.

  El Campus de Pasqua se celebrarà del 3 al 6 d'abril en les instal·lacions de Esport a Paterna, mentre que les activitats aquàtiques es duran a terme en la piscina de la Ciutat Esportiva Municipal.

  Finalment, des dels Serveis Esportius Municipals han recordat que el preu pels quatre dies és de 70,97 euros i les sol·licituds d'inscripció poden trobar-se en la web www.esport.paterna.es.

   

   

   

   

   

   

  Pujar