elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més d'una desena d'establiments es donen cita en la Ruta de la Tapa de Paterna

  L'Associació Hostelera Gastronòmica de Paterna, amb la col·laboració de l'Ajuntament, ha organitzat la primera Ruta de la Tapa de Paterna, en la qual han participat 13 establiments de diferents barris de la localitat.

  Fins al pròxim 4 de novembre, en els bars i restaurants que formen part del circuit, s'oferirà una oferta especial de beguda més una original tapa per 2,5 euros. Entre els locals participants es troben Che Que Bo, Restaurant Casa Toni, Cerveseria Mirador de Jaén, Nelo's, Nou Cafè, Mama Lluna, Bar Alce, El Rinconcito, Telepizza, Fonda El Perita, Cafeteria Gabriela, Central Parc i Bar Mediterrani.

  Tal com han explicat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche "amb aquesta iniciativa volem donar a conèixer entre els veïns i també visitants, el variat teixit hostelero amb el qual explica Paterna, oferint l'oportunitat de descobrir, a través de les tapes, la rica gastronomia local".

  La "Ruta de la Tapa" comptarà amb l'aplicació mòbil, Rutapea, que els ciutadans podran descarregar-se gratuïtament i que ofereix un mapa on estan localitzats els diferents bars, així com un llistat de les diferents tapes que s'ofereixen.

  A més també inclou una secció en la qual els consumidors podran avaluar les diferents tapes i en cas de completar la ruta, entraran en un sorteig de fins a 150 euros.

  Pujar