elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les desfilades de Moros i Cristians de Paterna captiven amb la seua espectacularitat a milers d'assistents

Les desfilades de Moros i Cristians de Paterna captiven amb la seua espectacularitat a milers d'assistents
  MÉS FOTOS
  Les desfilades de Moros i Cristians de Paterna captiven amb la seua espectacularitat a milers d'assistents - (foto 2)
  Les desfilades de Moros i Cristians de Paterna captiven amb la seua espectacularitat a milers d'assistents - (foto 3)

  Aquest cap de setmana els carrers de Paternes s'han omplit de música i espectacle amb les desfilades de les Gran Nit Cristiana i Mora que han tornat a reunir a milers de veïns i visitants que no han volgut perdre's un dels esdeveniments més esperats de les Festes Majors.

  El dissabte 18, la pluja finalment va donar una treva i la comparsa cristiana Tercio de Flandes capitaneo la desfilada de la Gran Nit Cristiana, que va estar amenitzada amb xarangues i colorits balles.

  La comparsa capitana va comptar entre les seues filàs amb un convidat d'excepció, l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, que va desfilar al costat del conjunt de components de la comparsa.

  Durant la nit, les 11 comparses que formen la família Cristiana, van exhibir els seus millors vestits i van delectar als presents amb els seus balls i representacions. A més, la comparsa Jaume I, va emocionar al públic amb un sentit homenatge a un dels seus membres recentment mort.

  El diumenge va ser el torn de la Gran Nit Mora, capitaneadas per la comparsa Beduïns, que amb més de 40 anys d'història, va comptar amb un espectacular boato en el qual no va faltar cavalls ballarins, rucs, cabres i fins i tot un impressionant elefant artificial.

  Li van seguir les 13 comparses del bàndol de la mitja lluna que van desplegar tota la seua majestuositat durant la desfilada, captivant al públic amb les seues danses mores i acolorits vestits.

  Pujar