28 d’octubre de 2020 28/10/20

Concha Velasco, Lola Herrera i Juanjo Artero visitaran el Gran Teatre Antonio Ferrandis

Concha Velasco, Lola Herrera i Juanjo Artero visitaran el Gran Teatre Antonio Ferrandis - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Concha Velasco, Lola Herrera i Juanjo Artero visitaran el Gran Teatre Antonio Ferrandis - (foto 2)

  El Gran Teatre de Paterna estrena nova temporada amb una selecció de les obres més importants del panorama nacional. Les actrius Concha Velasco i Lola Herrera, i l'actor Juanjo Artero, entre molts altres, formen part de la programació del primer trimestre.

  Tal com ha explicat la regidora de Cultura, Paqui Periche, "es tracta d'una programació dirigida a tot tipus de públics, amb especial atenció al públic familiar que enguany podrà gaudir de diferents obres infantils".

  La nova temporada arrancarà el dissabte 19 de gener amb el Circ Gran Fele que portarà fins a Paterna la seua producció 'Llunàtics: cambalache de cachivaches', un circ sense animals que fusiona teatre, dansa contemporània i disciplines circenses.

  El Funeral, dirigida per Manuel M. Velasco i interpretada per Concha Velasco, arribarà a Paterna el divendres 1 de febrer. Una comèdia dirigida pel propi fill de l'actriu que potser suposa el seu comiat pels escenaris.

  La XIX campanya escolar de teatre en anglés arribarà al Gran Teatre els dies 11, 12, 13, 14 i 15 de febrer, a un preu de dos euros. Es tracta de teatre en anglés per a diferents nivells (infantil i primer cicle de Primària, segon i tercer cicle de Primària i primer i segon cicle d'Això, Batxillerat, FP i EPA).

  El 22 de febrer es representarà "Alvocats", obra interpretada per Juanjo Arter, Jesús Cabrero, Lucía Ramos i Ricardo Saiz, una producció valenciana en la qual un polític vol convertir-se en el pròxim president de Govern.

  'Cinc hores amb Mario', obra de Delibes, serà interpretada per Lola Herrera el divendres 29 de març. Un text que s'ha convertit en un clàssic de l'escena i que suposa el comiat de Lola Herrera dels escenaris.

  Junts, de Fabio Marra; la Família Drácula, de Vicent Vila; The Primitals, de Yllana i Primital Brothers, i Kailo, de Nando Pascual i Yoshua Cienfuegos, completen la programació del primer trimestre d'aquest nou any.

  Des de la regidoria de Cultura han assenyalat que el dissabte 12 de gener, en horari de 9 a 14 hores, es posaran a la venda en les taquilles del teatre les localitats de totes les obres programades fins al 31 de març, amb un màxim de sis entrades per persona. Després d'aquest dia, l'horari habitual de taquilla serà dijous de 19 a 21h i dues hores abans de cada funció. A partir del 13 de gener ja estaran disponibles en internet en www.tickentradas.com.

  Pujar