27 de novembre de 2020 27/11/20

Compromís presenta una moció perquè els xiquets més vulnerables de Paterna no es queden sense regals en Nadal

Compromís presenta una moció perquè els xiquets més vulnerables de Paterna no es queden sense regals en Nadal - (foto 1)
  • La formació valencianista realitza esta proposta de la qual també es beneficiaria el comerç local del municipi

Compromís per Paterna ha registrat una moció per a debatre al pròxim plenari municipal per la qual insta a l’Ajuntament a crear la campanya “Regala una il·lusió”. Esta iniciativa pretén aconseguir que persones solidàries compren als xiquets de famílies en risc de vulnerabilitat un regal per al proper Nadal. Des de la coalició, en paraules del seu regidor Carles Martí, indiquen que “considerem que és el moment d'encetar una campanya de cara a este Nadal, on s’aconseguisca eixe doble objectiu, ajudar al comerç local i que cap xiquet del poble es quede sense regal, i és per això que presentem esta proposta”.

“Es tracta d’aconseguir que als comerços del poble, la gent puga comprar un regal, que prèviament, algun xiquet de famílies en risc de vulnerabilitat ha demanat. És a dir, el xiquet ompli una carta demanant alguns dels regals que prèviament els establiments del nostre poble han inclòs en un catàleg. A continuació, les persones solidàries que ho consideren poden passar per l’establiment i paguen el regal d’eixe xiquet”, ha explicat el mateix regidor.

Fonts de la coalició expliquen el procediment que plantegen per fer realitat la proposta presentada. “El que demanem és que la regidoria de comerç elabore un catàleg junt amb les associacions de comerciants i els comerços que s'hi vulguen adherir amb els regals disponibles, d’altra banda que des de la regidoria d’inclusió social s’elabore un llistat amb els xiquets i xiquetes de les famílies més vulnerables del nostre municipi per poder fer-les aplegar el catàleg elaborat amb els regals perquè els xiquets i xiquetes puguen fer la seua carta als reis mags o al pare Noel”.

En el mateix sentit, Carles Martí, explica que “també proposem la participació de Gespa, ells serien els encarregats d'arreplegar dels comerços els regals, emmagatzemar-los i els dies corresponents fer el repartiment de regals als xiquets i xiquetes, encarregant-se així d’acompanyar al pare Noel o als reis mags en cada cas”.

Per concloure, Martí ha manifestat “és una iniciativa que ja es desenvolupa en altres municipis d’Espanya, una iniciativa que realça la màgia del Nadal gràcies a les persones solidàries que farien possible que totes les llars puguen gaudir del somriure dels xiquets i xiquetes, demostrant ,una vegada més, la solidaritat del nostre municipi.”

Pujar