elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Paterna recuperarà la Gran Fira de Comerç

  • La formació valencianista anuncia que, a més a més, reprendran els “dissabtes a la plaça” tant al nucli urbà com als diferents barris del municipi

Compromís per Paterna ha anunciat hui que recuperarà la Gran Fira del Comerç si té l’oportunitat de governar a partir del pròxim mes de maig, a més a més, apunten des de la formació, també recuperaran els “dissabtes a la plaça”, tant al nucli urbà com als diferents barris de la localitat. “Després del pols que li han guanyat els comerciants a l’ajuntament, organitzant una fira comercial, quan el mateix executiu socialista se l’havia negat als comerciants, des de Compromís per Paterna veiem necessari la recuperació de la Gran Fira Comercial per a l'any vinent”, manifesta al respecte el regidor de la formació Carles Martí.

Des de Compromís indiquen que “hem preguntat en diverses ocasions si l'any 2022 s’anava a recuperar la Fira Comercial de Paterna després de la parada per la pandèmia. En cap moment ens varen contestar res, ni si, ni no, encara que ja sabíem que no estaven preparant res. Una de les associacions comercial de Paterna, Paterna Unió de Comerç, davant la negativa del govern municipal, ha realitat una fira-gala comercial, amb tot l’esforç que això suposa per a la gestió del dia a dia del seu negoci, i han aconseguit que siga un èxit, Malgrat la pluja la plaça va estar plena de gent tot el dia, els comerços varen poder exposar els seus serveis i productes i es va disfrutar d’un munt d’activitats dirigides a tots els públics”.

“Tan difícil és per al govern de Paterna organitzar una fira comercial? Sabem de primera mà que no. Si és capaç d’organitzar el dia de la família, el dia de la joventut o esdeveniments similars, sols queda pensar que més enllà de les fotos que es fa per lluir a un negoci o l'altre el comerç local li importa poquet o res. Nosaltres considerem que reprendre la Gran Fira Comercial, tal com vàrem organitzar en l'any 2017 i 2018, és de vital importància per als nostres comerciants i per al nostre poble. El moviment econòmic i l’alegria que produeix una setmana de fira a Paterna no es pot compara amb cap mini fira de gossets contractada a dit i sense participació dels i les paterneres”, assenyalen les mateixes fonts.

“La clau és tindre ganes de treballar, de consensuar i d’agrupar a tot el comerç local en una Gran Fira. Que costa treball?, clar que sí, que no és deixar unes carpes i muntar un equip de música?, també, eixa és la diferència, en les ganes de treballar pel nostre poble, unes ganes de treballar que cal recuperar a l’ajuntament. Des de Compromís per Paterna, com sempre hem fet, ens comprometem a treballar sense descans per a aconseguir-ho i que torne a ser una realitat”, assevera Carles Martí.

“A més a més, des de Compromís per Paterna, posem en marxa en el dia de hui un grup de treball per elaborar propostes i millores en el mercat municipal per tal de portar-les endavant en la pròxima legislatura. Cal recuperar el nostre comerç local de la passivitat i la inoperància de l’actual govern municipal. Com ja diu molta gent al carrer, menys fotos i més treballar”, conclou Carles Martí.

Pujar