elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Paterna proposa que s’incloguen al pressupost 2022 uns bons per al comerç local

Compromís per Paterna proposa que s’incloguen al pressupost 2022 uns bons per al comerç local
  • La formació valencianista estima que estos bons estarien dotats amb una partida de 100.000 euros que es revertirien al comerç local

Compromís per Paterna ha llançat una proposta perquè s’incloguen al pressupost municipal de 2022 uns bons per tal d’afavorir el comerç local. Des de la formació valencianista indiquen que la proposta que presenten seria dotar amb 100.000 euros uns bons, que es repartirien per a la ciutadania, amb la finalitat de què eixa quantitat es revertisca en el comerç local.

Davant esta proposta, el regidor de la formació, Carles Martí ha indicat “lamentem que l’executiu de Sagredo no haja sabut portar endavant els bons que va anunciar per a l’hostaleria del poble, per esta raó hem decidit fer esta proposta al pressupost del 2022, amb la quantia de 100.000 euros per a poder realitzar els bons, i que es beneficie tot el comerç i l'hostaleria del municipi”.

Assenyalen fonts de Compromís que “a diferència de les ajudes que ha donat la Generalitat, i que Sagredo ha anunciat com a seues amb la pompa de màrqueting habitual, on els beneficiats són els hostalers directament, fet que no critiquem i en el que podem estar d’acord, nostra proposta seria un complement més a estes ajudes ja que, per un costat, es veu beneficiat el comerç local però també la ciutadania de Paterna que pot aprofitar eixos bons per a fer major despesa en els nostres comerços i estalviar al mateix temps”.

“La manera en la qual es realitzaria seria que el ciutadà aporte la mateixa quantia que aporta l’ajuntament en cada compra o consumició, així d’esta manera el comerç seria doblement beneficiat i no com ara ocorre”, destaca Carles Martí.

“Si com s’ha pogut veure ja este equip de govern no sap com fer-ho, i ha hagut de tornar els diners d’eixos bons que va anunciar Sagredo, des de Compromís per Paterna ens oferim per ajudar a tramitar l’expedient i si cal li podem demanar consell de com fer-ho a l’alcalde de València Joan Ribó que ha implantat a la ciutat la mateixa proposta que estem realitzant ací”.

“Només es tracta de voluntat i de saber fer les coses, qüestions que en els últims temps es troben a faltar en aquest equip de govern que comença a donar signes d’esgotament i d’anar costera baix”, manifesta Carles Martí.

El mateix regidor declara per a concloure que “Compromís ha fet aquesta proposta, junt amb un bon nombre de propostes més, per tal de fer del pressupost 2022 un pressupost molt més social i dedicat a la ciutadania, un pressupost pensat per als paterners i les paterneres".

Pujar