13 d’agost de 2020 13/8/20

Compromís per Paterna demana la creació d’un aparcament a la zona de l’estació de tren

Compromís per Paterna demana la creació d’un aparcament a la zona de l’estació de tren - (foto 1)
  • La coalició també demana la creació d’un bulevard sur que connecte el centre del poble amb Campament

Compromís per Paterna ha demanat a l’equip de govern de Paterna que accelere la construcció d’un aparcament a la zona de l'estació de Paterna, ara que ja s'han aconseguit part dels terrenys. “els terrenys adquirits són de les expropiacions pendents del Pla General de 1990 i que l'Ajuntament té l'obligació de fer, des de Compromís vàrem fer un treball intens per aprofitar aquestes obligacions i aportar al poble més dotacions o estalviar diners”, informa el regidor de la formació Carles Martí.

Fonts de la formació valencianista apunten que ja l'any 2017, estant Compromís al capdavant de la regidoria d’urbanisme, es va aprovar l'expropiació dels terrenys per a la construcció d’un aparcament,” un espai que és molt més que necessari per a aquesta zona centre del nostre poble. La Construcció d'aquest aparcament suposaria una forta espenta per a tots els comerços de la zona, al mateix temps que suposaria un desahogo per a totes les veïnes i veïns de la zona que hui en dia tenen un dèficit d'aparcament i, a més a més, és potenciaria l’ús del transport públic podent deixar el cotxe a l’aparcament i agafant el tren cap a València o Llíria”.

En el mateix sentit Carles Martí destaca que, “L'urbanisme de les properes dècades ha de ser única i exclusivament per dotar al municipi de noves infraestructures i dotacions que milloren la vida dels paterners i paterneres com és el cas. Únicament per a suplir les mancances que te'l poble en molts aspectes com és l'aparcament i les infraestructures comunicatives”.

“Des de Compromís demanem que s'aprofite l'acord que varen signar Sagredo i Agustí per a l'adquisició d'un solar de l'anterior alcalde per a reurbanitzar la zona i poder dotar al poble d'un bulevard sud que ens permeta traure el tràfic del centre del poble i connectar el mateix amb el barri de Campament, concretament el bulevard discorreria paral·lel a les vies del tren, unint l'estació de Paterna amb el carrer Ernesto Ferrando”, indica el regidor de la coalició.

Per concloure, Carles Martí, ha manifestat que, “Recordem a l’equip de govern que cal accelerar estes solucions que tenen al calaix ja fa un temps, centrar els seus esforços en estes coses que ja estan pràcticament realitzades i assoles necessiten un últim impuls, xicotetes accions que millorarien notablement la vida dels nostres veïns i veïnes”

Pujar