28 d’octubre de 2020 28/10/20

Compromís per Paterna critica "l’actual estat del barri de La Canyada"

Compromís per Paterna critica "l’actual estat del barri de La Canyada" - (foto 1)
  • La formació demana millores, urgents en alguns casos, per a un dels barris més importants de Paterna

Compromís per Paterna ha donat a conéixer hui la seua preocupació per com es troba en l’actualitat el barri de La Canyada, la formació valencianista critica que el barri es trobe pràcticament oblidat per l’equip de govern quan a la campanya electoral pareixia que tots els problemes que pateix s’anaven a solucionar a ritme ràpid. “Finalment, passat el temps, els veïns i veïnes ja han vist la realitat, foren quatre pintadetes de cara a la galeria, postureo fotogràfic de campanya electoral i res més, els problemes de fons del barri continuen sense tractar, continuen amb els mateixos mals de cap que fan que el barri no puga avançar, l’estat de les voreres, la brutícia, l'evident falta de contenidors i un llarg etcètera de problemes més que continuen sense solucionar-se”, indica la coalició en un comunicat.

Al mateix comunicat, el regidor de Compromís per Paterna, Carles Martí, manifesta que, “cada setmana tenim diverses queixes que ens arriben al nostre grup municipal per falta de neteja viària a la Canyada. La ciutadania d'aquest barri paterner ens trasllada que els carrers estan totalment abandonats, que les fulles i la brutícia s'acumulen sense que passe ningú a recollir-les ni a fer treballs de neteja, que les voreres es troben majoritàriament en un estat lamentable o que molts escocells continuen encara buits i sent un perill per als vianants”.

Per a Compromís, segons constaten els veïns i veïnes, el tema que té més preocupats als veïns i veïnes del barri és la neteja, són molts els punts que es troben plens d'enderrocs, les zones de contenidors sense buidar, els contenidors de reciclatge tarden setmanes a ser buidats, romanent les deixalles dies i dies escampades per terra, i, en general, els carrers i voreres es troben plens de brutícia. “La ciutadania ha demanat moltes vegades una solució a tots estos problemes que pateixen però continuen sense ser escoltats”, indiquen les mateixes fonts.

Per la seua part, Carles Martí, destaca que, “Per molts anuncis que faces a premsa, o les xarxes socials, sufragats amb els diners de tots els paterners i paterneres la realitat del barri és la que és i els veïns i veïnes cada vegada són més conscients d’açò. Fa quatre anys este mateix equip de govern anunciava amb tota la seua maquinària propagandística la instal·lació de 500 contenidors al barri, ara com ara el veïnat de La Canyada encara estan esperant que apleguen eixos contenidors anunciats”.

El mateix regidor manifesta per concloure que “És l'hora de treballar pel barri i per la seua gent, és l'hora de què l'equip de govern fixe els seus objectius en el barri i els facen, ja n’hi ha prou de maquillatge i de màrqueting, que es posen a treballar com toca, ja que és l’única manera de revitalitzar este barri tan important per a Paterna i del fet que els veïns i veïnes del mateix noten que la seua vida millora i s’escolten les seues reivindicacions”.

Pujar