1 de desembre de 2020 1/12/20

Compromís: "L’Ajuntament planteja una pujada de preus de l’esport a Paterna"

Compromís: "L’Ajuntament planteja una pujada de preus de l’esport a Paterna" - (foto 1)
  • Compromís per Paterna proposa a l’equip de govern del Psoe que assumisca la quantia que puga suposar aquest augment

Compromís per Paterna ha donat conèixer al dia de hui la intenció, per part de l’actual equip de govern dels Psoe, de fer una revisió a l’alça dels preus dels Serveis Esportius Municipals. Segons informa la formació valencianista esta pujada de preus podria aplegar fins al 3,5% en alguns casos. Una proposta demanada per l’empresa adjudicatària dels serveis i que portarà l’equip de govern al pròxim plenari municipal que es celebrarà el dia 31 de juliol. “Entenem que esta proposta tirarà endavant gràcies a la majoria absoluta que hui en dia te el Partit Socialista, una revisió a l’alça que afectarà, en alguns casos més que altres, a les butxaques dels paterners i paterneres que desitgen fer esport al municipi”.

En este sentit el portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, ha informat que, “Concretament la revisió afecta en la pujada del 1,2% al conjunt de tarifes vigents dels abonaments +Qvida i +Qdeportes, així com a la condició de soci dels serveis esportius municipals i altres servicis complementaris, d’altra banda apujarà un 3,5% els preus de les reserves i usos d’instal·lacions esportives municipals i, el que més ens preocupa a Compromís, la pujada en este percentatge de la Tarifa Jove. A Compromís entenem que pujar els preus de l’esport no és la millor manera de motivar als i les joves de Paterna a agafar hàbits saludables”.

Juanma Ramón ha manifestat que durant el que portem d’estiu han aplegat diverses queixes a Compromís en referència a les piscines descobertes municipals. “Els veïns i veïnes no entenen com es pot pagar el mateix preu d’entrada a la piscina descoberta del nucli urbà que a les piscines municipals del barri de La Coma o Valterna, més quan ni tenen els mateixos serveis ni tan sols els mateixos horaris, unes queixes que ara s’agreujarien si el Psoe aprova esta pujada de preus”.

Per a Compromís per Paterna el més greu d’aquesta situació és que els preus poden tornar a pujar en el mateix percentatge any rere any.” Eixe és el regal d’acomiadament que en matèria d’esport va deixar el PP als paterners i paterneres amb la privatització dels serveis esportius municipals durant 25 anys, un regal que encara hui, en la seua segona legislatura al capdavant del govern municipal, el Psoe no ha aturat”, han indicat fonts de la formació.

El portaveu de Compromís, Juanma Ramón, ha llançat la proposta a l’equip de govern d’assumir  la quantia, fins que es revertisca la privatització feta pel Partit Popular, que puga suposar l’augment plantejat, “volem que no siguen els paterners i paterneres qui patisquen els destarifos del passat directament”.

Pujar