26 de setembre de 2020 26/9/20

Compromís inicia el primer dia de campanya a La Coma

Compromís inicia el primer dia de campanya a La Coma - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Compromís inicia el primer dia de campanya a La Coma - (foto 2)

  Compromís ha iniciat la campanya electoral al Barri de La Coma, el dia ha començat amb una reunió amb representants de la Coordinadora d'Iniciatives Colectives de La Coma . Una entitat que esperen l'impuls de les polítiques del Botànic al barri, especialment la recepció urbanística definitiva, un fet que permetrà millorar la neteja i la jardinería dels espais comuns del barri, entre altres qüestions. També permetrà l'adquisició de locals per a la realització d'activitats comunitàries i formatives, "qüestions que es faran realitat amb una alcaldia de Compromís", han indicat fonts de la coalició.

  La caravana del "FesComboi" ha sigut punt de trobada de veïns i entitats que espontàniament han aprofitat per a conéixer de primera mà les propostes per al barri així com els candidats i candidates de la seua llista electoral.

  Els veïns i veïnes han aprofitat per a traslladar les queixes i necessitats respecte als recursos humans d'inclusió social, la rehabilitació de vivendes, la seua adjudicació que reclamen més transparent... "Uns compromisos que tenim al programa i que desenvoluparem quan tinga'm l'alcaldia, vista l'inoperancia de Sagredo i del Psoe en este sentido", apunten des de Compromís.

  El candidat a l'alcaldia, Juanma Ramón, ha, destacat que, "La Joventut del barri ha de tindre opcions de futur i recuperar recursos de formació per a la seua inserció laboral, hi ha que reprendre la formació a entitats i associacions per la formació de referents i líders veïnals que contribuïsquen a la mediació i solució de conflictes".

  "Esta campanya està demostrat que s'ha de comptar amb la gent del barri en els dissenys de polítiques i recursos comunitaris i formatius, en definitiva, les polítiques públiques han de ser coordinades i comptar amb les necessitats i preferències de la gent del barri i amb una continuïtat de futur", ha conclòs Juanma Ramón.

  Pujar