18 de novembre de 2019 18/11/19

Compromís dona a conèixer el seu projecte de recinte firal

  • La formació valencianista va presentar el projecte al Parc Central, lloc on vol desenvolupar este projecte creat des de la participació ciutadana

La vesprada d’aquest dimecres la sectorial de festes de Compromís Per Paterna va organitzar la presentació per a que al municipi s’instal·le un recinte firal en el qual es puguen organitzar tant festivitats com fires. Durant la presentació es mostraren diversos plànols de la infraestructura ja instal·lada. La ubicació i format naix des de la participació ciutadana, amb la fi de reduir al màxim possible les molèsties veïnals que es produeixen hui en dia amb estos esdeveniments, en un projecte que va vore la llum després de mesos de treball.                                                            

El candidat a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, ha manifestat que “com cada any, quan pensem en reeditar la Gran Fira, ens plantegem la necessitat de tindre ja al municipi un recinte firal estable”.

Segons Juanma Ramón esta mesura ajudaria a abaratir costos a l’Ajuntament de muntatge i desmuntatge, també s’acabarà amb les molèsties per talls de carrer que ocasiona als veïns de la zona.

Compromís per Paterna ja va posar de manifest la passada legislatura la necessitat de comptar amb un recinte firal estable per a evitar malestar als veïns i veïnes, acabar amb la precarietat de les instal·lacions firals i donar continuïtat i rellevància a les diferents fires itinerants. “L’objectiu és que Paterna puga comptar el més prompte possible amb eixe espai estable, de manera que no sols la Fira Comercial i Gastronòmica es cèlebre allí, sinó que, a més a més, es puguen fer fires sectorials o concerts entre d’altres. Ha de ser un recinte que fomente l’associacionisme, dignifique este tipus d’esdeveniment i, sobretot, que done suport al nostre comerç local, motor de la nostra economia”, indiquen fonts de la coalició.

“Des de Compromís valorem molt positivament la iniciativa engegada i la resposta a la convocatòria per part de veïns i veïnes, aquesta primera presentació era assoles ficar la primera pedra d’ aquest projecte per continuar treballant sobre el mateix en diferents convocatòries de Participació Ciutadana, ja que finalitzada la presentació quedaren damunt la taula algunes qüestions per concretar i que cal continuar treballant-les”, ha manifestat el candidat a l’alcaldia, Juanma Ramón.

ocultar
Compromís dona a conèixer el seu projecte de recinte firal
Pujar