19 de setembre de 2020 19/9/20

Compromís ampliarà el Centre Cívic de Lloma Llarga

Compromís ampliarà el Centre Cívic de Lloma Llarga - (foto 1)

    Compromís per Paterna ha informat a dia de hui la seua intenció d’ampliar el Centre Cívic de Lloma Llarga, la coalició valencianista veu necessària aquesta ampliació, com a conseqüència de la falta de previsió de Sagredo i el seu equip, que han reduït l’espai disponible per a veïns i entitats degut a la integració, al mateix el centre, del consultori del barri. “La falta de planificació del govern municipal ha fet que els veïns i veïnes del barri hagen perdut el Servei d’Atenció a la Ciutadania (SIAC), el registre d’entrada de documents i hagen perdut espais per a poder realitzar reunions i activitats de les associacions del barri, han comunicat fonts de la formació.

    En este sentit, el candidat a l’alcaldia de Paterna, Juanma Ramón, ha manifestat que “Sagredo torna a donar l’esquena a la ciutadania, i torna a avantposar el seu afany electoralista a una correcta planificació dels serveis i infraestructures que necessiten els nostres barris. El barri necessitava un centre de salut però no en aquestes condicions, per falta de planificació i amb massa improvisació en l’execució. Per ficar un exemple, la sala d’extraccions actual no és el lloc més idoni per a realitzar-les, així ho hem pogut constatar amb veïns i veïnes després de les converses mantingudes al pas de la nostra caravana de campanya”.

    Des de la coalició han indicat que es comprometen a ampliar este Centre Cívic, millorant l’atenció i dotacions del consultori i, atenent i escoltant al veïnat, portant a terme les peticions realitzades pels mateixos. Amb esta ampliació es dotaria al centre de més sales multi-usos per fer activitats culturals, infantils i reunions, una biblioteca i sala d’estudi i es tornaria a recuperar el servei del SIAC, un servei que ha desaparegut a hores d’ara al quedar-se sense espai per poder portar-lo a terme.

    “Paterna necessita que Compromís lidere el pròxim govern municipal, som l’única garantia per a que les reivindicacions veïnals es duguen a terme de manera coordinada, planificada, sense fins electoralistes i consensuada amb la participació ciutadana”, ha destacat el candidat a l’alcaldia, Juanma Ramón”.

    Pujar