4 d’agost de 2020 4/8/20

Compromís ajuda vora un centenar de veïns de Paterna amb la tramitació de l’Ingrés Mínim Vital

Compromís ajuda vora un centenar de veïns de Paterna amb la tramitació de l’Ingrés Mínim Vital - (foto 1)
  • Els regidors de la formació valencianista continuaran donant informació i ajudant a la ciutadania que ho necessite a demanar la prestació del govern estatal o quan tinguen qualsevol altra necessitat derivada per la crisi de la COVID-19

Compromís per Paterna ha informat que pràcticament un centenar de persones s’han beneficiat de l’ajuda prestada per la formació valencianista a l’hora de tramitar l’Ingrés Mínim Vital que ha posat en marxa el govern estatal. Els regidors de la coalició, via telemàtica, han atés i atenen a tots aquells veïns i veïnes de la localitat que tenen problemes a l’hora de tramitar la prestació. “Aquesta iniciativa que hem posat en marxa ha tingut molt bona acollida entre la ciutadania de la localitat assoles en uns dies, volem que tot aquell que estiga en una situació complicada al nostre poble puga tindre l’oportunitat de continuar mirant cap endavant amb un somriure. Ens devem a les persones i nosaltres ací estem, per a treballar per elles”, manifesta el regidor de la formació Carles Martí.

“Mitjançant les nostres xarxes socials anunciarem que ficàvem en marxa aquesta iniciativa, aquells que ho necessiten assoles han d'enviar un correu electrònic al compte de la nostra coalició indicant les seues dades i en molt poc temps els nostres regidors contacten amb aquells que volen sol·licitar la prestació. En les dades que ens faciliten fem una simulació prèvia per a constatar que cada demandant compleix els requisits establerts pel govern nacional i a continuació els guiem en la tramitació”, indiquen fonts de la coalició.

Carles Martí ha destacat que, “entenem que és un servei que calia oferir, hi ha persones sol·licitants que no disposen de mitjans o coneixements per a tramitar-la per si mateixes, suposa un motiu de satisfacció poder donar resposta amb aquest servei a les necessitats en l'àmbit social dels nostres veïns i veïnes, una cosa en la qual estem bolcats perquè sabem que és un moment complicat i que la nostra responsabilitat implica fer tot el possible perquè l'ajuda arribe a qui la necessita”.

“Els paterners i les paterneres ens tenen al seu costat, a la nostra coalició som plenament conscients que es tracta d'actuacions urgents i, per això, les estem desplegant en la mesura que siga possible fent un gran esforç des del nostre grup municipal. Cal destacar que, amb motiu de les mesures de prevenció i seguretat relacionades amb la Covid-19, aquells sol·licitants que desitgen contactar amb la coalició, per a rebre ajuda amb la tramitació, ho poden fer en el correu compromisperpaterna@gmail.com”, destaquen des de la formació valencianista.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar