1 d’octubre de 2020 1/10/20

Comença la temporada d'abonaments +QVida dels Serveis Esportius Municipals

Comença la temporada d'abonaments +QVida dels Serveis Esportius Municipals - (foto 1)

  L'Ajuntament de Paterna, a través de l'Àrea d'Esports, obre la nova temporada del programa +QVida, una fórmula d'abonament anual que permet als veïns i veïnes accedir a les diferents activitats i serveis esportius municipals, amb llibertat horària i a preus més assequibles.

  La principal novetat de l'abonament per a aquesta temporada 2016-2017 és que no puja de preu pel que fa a l'anterior. Així ho va acordar l'actual equip de govern amb l'empresa encarregada de la gestió de l'activitat esportiva a Paterna després d'anys d'increments de preus de les activitats i instal·lacions esportives dutes a terme pel PP.

  D'aquesta manera, fins al proper 30 de setembre, els paterners i paterneres interessats en aquest programa poden abonar-se o renovar el seu bo en qualsevol de les instal·lacions esportives municipals.

  Per als abonats +QVida que tinguen bo anual i renoven el mateix, o abonats mensuals, trimestrals o semestrals amb abonament vigent a 31 d'agost, poden renovar-ho per 215 euros. Per a nous abonats, o aquells abonats que no el tinguen vigent el seu abonament a 31 d'agost, el preu és de 230 euros per l'abonament anual d'aquesta nova temporada

  El regidor d'Esports, José Manuel Mora ha explicat que “amb l'abonament +QVida es pot gaudir de més de 100 hores setmanals de classes dirigides en sec i aigua, bany lliure i gimnasos des de 17,92 € al mes”.

  Pujar