elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans proposa subvencionar la compra de vehicles sostenibles per als joves de Paterna

Ciutadans proposa subvencionar la compra de vehicles sostenibles per als joves de Paterna
  • Ochando: “A més, demanem millorar les connexions entre els barris i el nucli urbà perquè no són segures per a moure's a peu o amb bicicleta”

El regidor de Ciutadans Paterna (Cs) Jorge Ochando ha registrat una moció en la qual sol·licita “ajudes per a l'adquisició de vehicles sostenibles per als joves de Paterna”. “Volem que se subvencione la compra de bicicletes o vehicles de mobilitat personal VMP) per a fomentar la mobilitat sostenible entre els joves”, ha argumentat.

A més, ha destacat que la iniciativa, que es debatrà en el ple d'aquest mes, també demana que “es milloren les connexions entre els barris com Mes del Rosari, Lloma Llarga o La Canyada, i el nucli urbà perquè no són segures per a moure's a peu o amb bicicleta i es tendeix a utilitzar el vehicle motoritzat privat”.

En la mateixa línia, ha detallat l'edil de la formació liberal, “reclamem aparcaments segurs per a les bicicletes o VMP, o es milloren i amplien els existents”. “Millorar les connexions i els aparcaments repercutiria directament en la seguretat dels joves perquè diàriament molts d'ells han de realitzar aquests desplaçaments als seus centres d'estudis”, ha esgrimit.

Finalment, Ochando ha insistit en “la necessitat que existisca bona connexió entre els barris i les àrees industrials i empresarials del terme municipal de Paterna”. “Sabem que s'estan realitzant millores en aquest sentit, però no són suficients”, ha declarat, al mateix temps que ha assegurat que “Cs continuarà treballant tot el que faça falta per a afavorir la mobilitat sostenible, especialment entre els joves”.

Pujar