19 de novembre de 2019 19/11/19

Ciutadans demana nous ordinadors per als ambulatoris de Paterna

Ciutadans demana nous ordinadors per als ambulatoris de Paterna - (foto 1)
  • Ibáñez ha explicat que “els ciutadans han d'esperar cada vegada més dies per a accedir a una consulta de medicina general”

MÉS FOTOS
Ciutadans demana nous ordinadors per als ambulatoris de Paterna - (foto 2)

El portaveu de Ciutadans Paterna (Cs), Jorge Ibáñez, ha demanat “nous ordinadors per als ambulatoris del municipi”. “Els metges treballen amb ordinadors obsolets que retarden molt l'horari de les consultes”, ha denunciat, al mateix temps que ha assegurat que “l'accés a la consulta del metge de capçalera es fa cada vegada més impossible”.

“A aquest retard en les consultes per la lentitud dels ordinadors, s'afig la ja coneguda tardança per l'escassetat de facultatius”, ha criticat el regidor, qui també ha recordat que “fa just un any es va aprovar un iniciativa, a proposta de Cs, perquè s'exigira a Conselleria el compliment de la ràtio de metges per pacient”.

No obstant això, ha destacat, “es continua superant amb escreix”. Així, ha assegurat, “els facultatius es troben completament desbordats i atenen com bonament poden”.

En la mateixa línia, Ibáñez ha insistit en que “no podem permetre que les llistes d'espera augmenten cada vegada més”. “Hi ha pacients que tarden més de setmana i mitja a poder accedir al seu metge, sol·licitant cita prèvia, per la qual cosa, en moltes ocasions, aquestes consultes deriven a urgències d'hospitals, que se saturen”, ha advertit.

Finalment l'edil de la formació taronja ha instat “de nou a la Conselleria a solucionar el problema de les llargues esperes en els ambulatoris de Paterna”. “El nostre municipi creix cada vegada més i hem d'augmentar els mitjans sanitaris degudament”, ha conclòs.

ocultar
Ciutadans demana nous ordinadors per als ambulatoris de Paterna
Pujar