elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans aposta per l'economia circular i les inversions en les àrees industrials i empresarials de Paterna

Ciutadans aposta per l'economia circular i les inversions en les àrees industrials i empresarials de Paterna
  • Ibáñez: “Continuarem donant suport a qualsevol iniciativa que millore la competitivitat en els nostres polígons”

El regidor i portaveu de Ciutadans Paterna (Cs), Jorge Ibáñez, ha apostat “per l'economia circular i les inversions en les àrees industrials i empresarials de Paterna” després de reunir-se, acompanyat pel diputat de les Corts Carlos Gracia, amb la Federació de Polígons Empresarials (FEPEVAL)”.

“Paterna té una de les àrees industrials i empresarials més grans i importants de tota la Comunitat Valenciana”, ha destacat Ibáñez, al mateix temps que ha explicat que “suposa un valor intrínsec al municipi per la creació de llocs de treballs així com pel posicionament que ens ofereix cara als possibles inversors”. “Tot això ofereix millores notables que reverteixen en el municipi”, ha ressaltat l'edil de la formació taronja.

Per això, ha esgrimit, “Ciutadans s'ha reunit amb FEPEVAL, entitat que abasta en l'actualitat a més de 40 associacions que representen a més de 120 polígons industrials de la Comunitat Valenciana”. “Hem analitzat aspectes com l'estat del procés de qualificació de les àrees industrials; l'aposta per l'economia circular a través de comunitats energètiques locals i la necessitat d'inversions que milloren les infraestructures en matèria de mobilitat i accessibilitat”.

Per part seua, Gracia ha subratllat “la urgència de posar en valor les àrees industrials i empresarials de la Comunitat des d'una aposta ferma per la modernització, innovació i sostenibilitat”. “És molt important que es continuen impulsant projectes que consoliden l'excel·lència dels nostres polígons industrials per a atraure noves inversions a la Comunitat Valenciana”, ha conclòs.

Pujar