28 de setembre de 2020 28/9/20

Ciudadanos Paterna demana que no “es ningunee als veïns de Lloma Llarga i s´amplie el servici d´autobús”

Ciudadanos Paterna demana que no “es ningunee als veïns de Lloma Llarga i s´amplie el servici d´autobús” - (foto 1)

  La coordinadora de Ciutadans (Cs) de l' agrupació de Paterna, Patricia Galiana, ha demanat que "no es ningunee als veïns de Lloma Llarga i s'amplie el servici d'autobús". Aixina, ha destacat, "Cs subscriu les reivindicacions que els veïns de Lloma Llarga (Valterna) varen fer la fi de semana passada en la carpa informativa que instalem".

  Segons Galiana, "hi ha una petició molt sensible relativa al servici de bus Valterna-València, la d'ampliar els horaris entre semana i afegir el servici per a la fi de semana". "Cs Paterna ya va solicitar esta proposta en el passat ple de juliol 2018 a proposta dels veïns en el seu dia", ha recordat a l'hora que ha detallat que "el PSOE va indicar en el ple que ya s'estava fent".

  No obstant, la coordinadora ha denunciat que "des de llavors, ya han passat més de 7 mesos i el servici no s'ha ampliat". Per això, Galiana ha criticat que "el govern de tanda es vol posar la medallita en l'instalació del servici, pero no ho establix en condicions". "Els veïns necessiten que el bus no només estiga entre semana sino també la fi de semana i que s' amplien els horaris tant a migdia, com al final del dia", ha insistit.

  Per a Galiana, "els ciutadans estan demanant alguna cosa molt senzilla que ademés té que vore en la millora del transport rodat". "Si millorem la calitat del servici, baixarà l' utilisació del transport privat, eliminant emboços en les entrades i eixides del barri, i baixant la contaminació", ha assegurat.

  Ademés, la coordinadora de Cs ha subrallat que "el fet que l'administració, en moltes ocasions, no obtinga beneficis pels servicis públics que facilita no ha de supondre l'eliminació o la restricció dels mateixos".

  Sobre la valoració de la carpa informativa de Cs, la coordinadora ha explicat que "la nostra intenció era recaptar informació i opinions dels temes que més preocupa verdaderament als veïns de Valterna". "La millora dels accessos i l'ampliació de zones d'aparcament en el barri són els més destacables", ha concretat.

  Pujar