21 de novembre de 2019 21/11/19

El Cinema d'Estiu torna a la Cova Gran de Paterna durant el mes de juliol

  • Un any més, seran els veïns i veïnes del municipi els encarregats de triar les pel·lícules que es projectaran a través d'una votació en xarxes socials

  • Entre els títols que es projectaran s'inclouen pel·lícules com "La, La Land", "Bridget Jones's Baby", "Animals Fantàstics" o "Wonder Woman", les espanyoles "Un monstruo viene a verme" i "El Bar" o les infantils "Ballerina" i "EMOJI

  • Desde que se recuperará el cine de verano hace tres años, más de 5.000 paterneros y paterneras han disfrutado de las sesiones de cine que organiza el Ayuntamiento

L'Ajuntament de Paterna ha tornat a organitzar un cicle de cinema d'estiu, on els veïns i veïnes del municipi podran gaudir tots els dissabtes de juliol de pel·lícules gratuïtes a l'aire lliure.

Les projeccions tindran lloc els dies 7, 14, 21 i 28 de juliol a les 22:30 h en l'àgora de la Cova Gran i inclouran tant títols nacionals com a internacionals així com sessions de cinema infantil.

Tal com ha explicat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, "un any més, seran els paterneros i paterneras els encarregat de triar les pel·lícules que es visionaran participant en una votació en xarxes socials".

Per a açò, cada dimecres en el Facebook municipal de ViuPaterna es llançarà una votació on els usuaris podran triar entre dues opcions a través dels botons de "m'agrada" o "m'encanta".

Entre els títols que es projectaran s'inclouen pel·lícules com "La, La Land", "Bridget Jones's Baby", "Animals Fantàstics" o "Wonder Woman", les espanyoles "Un monstruo viene a verme" i "El Bar" o les infantils "Ballerina" i "EMOJI".

Finalment, la regidora ha destacat que "des que l'actual equip de govern recuperarà el cinema d'estiu fa tres anys, més de 5.000 veïns i veïnes han gaudit de les sessions que cada mes de juliol omplen l'àgora de la Cova Gran".

ocultar
El Cinema d'Estiu torna a la Cova Gran de Paterna durant el mes de juliol
Pujar