28 d’octubre de 2020 28/10/20

El Cinema d'Estiu de Paterna projectarà aquest dissabte “Ballerina”

El Cinema d'Estiu de Paterna projectarà aquest dissabte “Ballerina” - (foto 1)

  Desenes de veïns i veïnes es van donar cita dissabte passat per a gaudir de la primera sessió del cinema d'estiu que l'Ajuntament de Paterna ha organitzat durant els dissabtes del mes de juliol.

  La pel·lícula triada pels propis paterners/es, a través d'un concurs dut a terme en xarxes socials, va anar el musical La La Land, que es va poder veure en la pantalla geganta instal·lada a l'aire lliure.

  La regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, s'ha mostrat molt satisfeta per l'acolliment d'aquesta iniciativa entre els ciutadans i ha recordat que "cada dimecres, es llançarà un concurs en el Facebook municipal de ViuPaterna perquè puguen triar la pel·lícula que es projectarà".

  Aquesta setmana la triada ha sigut la pel·lícula infantil "Ballerina", que s'ha imposat a la segona opció Emoji i que les famílies paterneras podran gaudir el dissabte en l'àgora de la Cova Gran a les 22:30 hores.

  A més durant els pròxims caps de setmana, els veïns/as podran triar entre les espanyoles "Un monstre ve a veure'm" i "El Bar" o les superproduccions "Animals Fantàstics i on trobar-los" i "Wonder Woman", últims títols del cicle de cinema d'estiu de Paterna.

  Pujar