11 d’agost de 2020 11/8/20

El centre de Santa Rita acollirà la nova Escola Oficial d'Idiomes de Paterna

El centre de Santa Rita acollirà la nova Escola Oficial d'Idiomes de Paterna - (foto 1)
  • La nova seu se situarà en la primera planta de l'edifici i comptarà amb un accés directe i independent a les seues aules

  • L'alcalde, Juan Antonio Sagredo, es mostrat molt satisfet amb la nova seu i ha recordat que es tractava de 'una reivindicació històrica dels veïns i la comunitat educativa, i que els socialistes portàvem demanant des de fa deu anys'

  • A més de quatre aules totalment equipades per a la docència, l'espai també inclou condícies, un vestíbul, un magatzem, un despatx d'adreça i un aula de major grandària que podrà utilitzar-se com mediateca

El centre cívic del barri de Santa Rita, serà la seu de la nova Escola Oficial d'Idiomes que iniciarà la seua activitat en el municipi el pròxim curs escolar.

L'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, que es mostrat molt satisfet amb que el municipi explique per fi amb una escola oficial d'idiomes, ha recordat que es tractava de "una reivindicació històrica dels veïns i la comunitat educativa, i que els socialistes portàvem demanant des de fa deu anys".

En aqueix sentit, el primer edil ha subratllat la importància d'aquesta nova seu que "ens permetrà incorporar un nou servei a la nostra ciutat evitant el desplaçament als quasi 1.000 paterners i paterneres que fins al moment es veien obligats a traslladar-se a municipis propers per a rebre els cursos d'idiomes".

La nova escola d'idiomes se situarà en la primera planta de l'edifici del centre cívic de Santa Rita, situat entre els carrers Santa Justa i Rufina i la calle Font del Pitxer, i comptarà amb un accés directe i independent a les seues aules.

Juntament amb quatre sales equipades per a la docència, l'espai també inclou condícies, un vestíbul, un magatzem, un despatx d'adreça i un aula de major grandària que podrà utilitzar-se com mediateca.

L'edifici va obrir les seues portes el passat mes de novembre i en la seua reforma l'Ajuntament ha invertit més d'1.000.000 d'euros.

Pujar