21 de novembre de 2019 21/11/19

El Centre Musical presenta a su nueva Musa de la Música con motivo de la celebración de Santa Cecilia

  El Centre Musical Paternense ha organitzat un intens programa d'activitats amb motiu de la festivitat de Santa Cecilia dirigit a donar a conéixer la seua activitat entre els veíns i veïnes del municipi.

  Aquesta nit a les 22 h l'Auditori Antonio Cabeza acollirà un concert especial dedicat a la patrona dels músics, on seran els joves músics de la banda simfònica els encarregats d'interpretar el repertori triat per a l'ocasió.

  A més, també es presentarà a la nova Musa de la Música de Paterna, Marta González Martí, que serà l'encarregada de representar al Centre Musical en els actes oficials.

  Prèviament al concert, es realitzarà una desfilada a les 21.30 h, des de l'Ajuntament fins a les portes d'Auditori encapçalat per la nova Musa de la Música de Paterna que estarà acompanyada pels nous músics del centre i amenitzat per la banda.

  El dissabte 25 de novembre les activitats es reprendran a les 10 h amb la "Ruta de la Trompa" en la qual els músics del centre musical amenitzaran el matí omplint de música diferents bars del poble per a finalitzar a les 13.30 h amb unes paelles al carrer Antonio Machado.

  A les 22 hores, els membres del Centre Musical Paternese gaudiren d'un sopar de germanor i festa de disfresses.

  Finalment, el diumenge 25, tindrà lloc un cercaviles amb eixida des del Centre Musical i arribada a l'Església de Santa Rita, on a les 13 h s'oficiarà una Missa en honor a Santa Cecilia. En finalitzar se celebrarà un menjar per a simpatitzants i membres del Centres Musical Paternese, tancant així la setmana d'homenatges a la patrona dels músics.

  ocultar
  El Centre Musical presenta a su nueva Musa de la Música con motivo de la celebración de Santa Cecilia
  Pujar