elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Casa de la Joventut de Paterna organitza un curs de monitor de temps lliure

La Casa de la Joventut de Paterna organitza un curs de monitor de temps lliure

  La Casa de la Joventut de Paterna ha organitzat una nova edició del taller formatiu perquè els joves, majors de 18 anys, puguen obtindre el títol de Monitor/a de Temps Lliure.

  El curs, que té una durada de 310 hores lectives, donarà començament el pròxim 8 de febrer i es desenvoluparà els divendres de 16 a 21 hores i dissabtes de 9 a 14 hores en les instal·lacions del Casa de la Joventut.

  Tal com ha explicat el regidor de Joventut, José Manuel Mora "per a facilitar la matrícula de tots els paterners i paterneres, el curs compta amb un descompte de 50 euros per a tots aquells joves amb Carnet Jove".

  El curs inclou diferents mòduls que tenen com a objectiu facilitar als assistents les capacitats necessàries per a treballar com a monitors/as de temps lliure, amb especial incidència en l'educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

  Entre les matèries impartides s'inclouen tècniques i recursos d'animació, planificació d'activitats educatives infantils i juvenils, així com organització de processos grupals i educatius de temps lliure.

  A més, el taller també compta amb un mòdul específic de pràctiques professionals de dinamització d'activitats, perquè els estudiants puguen posar en pràctica els coneixements adquirits.

  Les inscripcions podran realitzar-se a la Casa de la Joventut, en horari d'atenció, de dilluns a divendres de 17 a 20.30 hores, i els dimarts i dijous al matí d'11 a 13.30 h.

  Pujar