19 de setembre de 2020 19/9/20

La Casa de la Joventut de Paterna organitza un curs de monitor de temps lliure

La Casa de la Joventut de Paterna organitza un curs de monitor de temps lliure - (foto 1)

  La Casa de la Joventut de Paterna ha organitzat una nova edició del taller formatiu perquè els joves, majors de 18 anys, puguen obtindre el títol de Monitor/a de Temps Lliure.

  El curs, que té una durada de 310 hores lectives, donarà començament el pròxim 8 de febrer i es desenvoluparà els divendres de 16 a 21 hores i dissabtes de 9 a 14 hores en les instal·lacions del Casa de la Joventut.

  Tal com ha explicat el regidor de Joventut, José Manuel Mora "per a facilitar la matrícula de tots els paterners i paterneres, el curs compta amb un descompte de 50 euros per a tots aquells joves amb Carnet Jove".

  El curs inclou diferents mòduls que tenen com a objectiu facilitar als assistents les capacitats necessàries per a treballar com a monitors/as de temps lliure, amb especial incidència en l'educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

  Entre les matèries impartides s'inclouen tècniques i recursos d'animació, planificació d'activitats educatives infantils i juvenils, així com organització de processos grupals i educatius de temps lliure.

  A més, el taller també compta amb un mòdul específic de pràctiques professionals de dinamització d'activitats, perquè els estudiants puguen posar en pràctica els coneixements adquirits.

  Les inscripcions podran realitzar-se a la Casa de la Joventut, en horari d'atenció, de dilluns a divendres de 17 a 20.30 hores, i els dimarts i dijous al matí d'11 a 13.30 h.

  Pujar